Braći Bojić određen pritvor od 30 dana: Zbog sumnje da su ubili brata

Braći Bojić određen pritvor od 30 dana: Zbog sumnje da su ubili brata

Sudija za istragu Višeg suda u Bijelom Polju, Vanja Rakonjac odredila je pritvor do 30 dana braći Marku (62) i Milenku Bojiću (52). Njih terete, da su kao saizvršioci ubili brata od strica Ranka Bojića (62).

Kako nezvanično saznaje Standard, braća su tokom saslušanja kod tužioca priznala djelo.

Uprava policije je povodom tog događaja ranije saopštila, da je beživotno tijelo R.B. zatečeno u nedjelju oko 6.50 časova pored puta, u selu Redice – Opština Kolašin.

“Policijski službenici su izašli na lice mjesta i o događaju obavijestili državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju. Na licu mjesta je izvršen uviđaj, uz učešće službenika Forenzičkog centra. Na lice mjesta je izašao i obducent Kliničkog centra, Uviđajem, kojim je rukovodio nadležni tužilac, je konstatovano da su na glavi preminulog vidljivi tragovi nasilja. Izuzeti su tragovi sa lica mjesta koji su upućeni u Forenzički centar radi vještačenja. Tijelo R.B. je upućeno u Klinički centar radi obdukcije", saopšteno je iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.