Veza o kojoj priča čitavi region: Milojko je od Milijane stariji 53 godine, kažu da su srećni i zaljubljeni, zakazali i svadbu (FOTO) (VIDEO
Miljana i Milojko, foto: Facebook

Veza o kojoj priča čitavi region: Milojko je od Milijane stariji 53 godine, kažu da su srećni i zaljubljeni, zakazali i svadbu (FOTO) (VIDEO

O ljubavi Milijane i Milojka iz Pilatovića kod Požege priča citavi region. On ima 74, a ona tek 21 godinu.

Razlika od 53 godine nije bila prepreka da se rodi ljubav koja će uskoro biti krunisana brakom. Kažu da ne mare za komentare okoline i da su živi dokaz da ljubav nema granice i ne poznaje godine. Ona se, tvrde, ne planira. Prosto se dogodi.

"To je sve došlo spontano. Ona je imala blizu 18 godina, više se ona nabacivala meni, bila je slobodnija nego ja. Nisam je doživljavao kao buduću djevojku, ona je za mene bila dijete. Posle toga mi je jedna prodavačica u prodavnici rekla da se sviđam Milijani, a ja joj na to kažem: "Ludo dijete". Meni je to bilo smiješno. Posle je Milijana dolazila u tu prodavnicu, pa smo se sretali, šetali, sjedeli na klupi" - prisjeća se Milojko kako je počela njihova ljubavna priča.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Posle nekog vremena, prestali su da se viđaju, ali se Milojko ubrzo razbolio. Milijana je čula da treba da ide u bolnicu, ali da nema ko da ga gleda. Dolazila je Milojku svakog dana po nekoliko puta u bolnicu.

Ništa se nije promijenilo ni kad je izašao iz bolnice. Djevojka je nastavila da ga obilazi i kod kuće. U jednom trenutku ga je pitala da li može da prespava kod njega.

"Tako je to počelo i dovelo do ljubavi i vjenčanja" - kaže samouvjereno Milojko.

Milijana priča da je sama njegova pojava kod nje izazvala jaku emociju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

"On je jako dobar i za svoje godine jako dobro izgleda, pošto se meni sviđaju stariji muškarci. Sama priča sa njim je prijatna, toliko toga ima da se čuje od njega, da me posavjetuje, odgovaralo mi je da provodim vrijeme sa njim. Komšije su se već navikle na nas, tako da više i ne obraćaju pažnju na nas. Roditelji isto najnormalnije, ne miješaju se u moj život"- kaže Milijana, iako se danas oglasio njen otac i rekao da ne želi da čuje "za starca".

Bunili se roditelji ili ne, termin za svadbu je već zakazan. Ovaj neobičan par će se vjenčati 7. septembra.

Milijana je ranije trenirala odbojku, a prije Milojka, živjela je tri godine sa takođe starijim muškarcem.

"Zajednički planovi su nam isti kao svakom drugom mladom bračnom paru. Mislimo na djecu, pa ako bude... Svadbeno putovanje ne planiramo jer imamo da radimo dosta oko kuće, ima dosta ulaganja tu. Najljepši trenuci su nam kad se ljubimo i mazimo" - kaže Milojko i dodaje da ih je uskoro posjetila njihova ćerka, koja nema ništa protiv ove veze.

Milijana dodaje da se ni ona sama nije nadala da će doći do toliko ljubavi.

"Ali ja nisam mogla da izdržim njegovu blizinu, neka me hemija radila, jedva sam čekala da ga vidim. Stalno sam razmišljala šta je sa njim, zvala sam ga po sto puta samo da vidim da je u redu" - priča djevojka.

"Meni to znači puno, vratila mi je život, podmladila me je" - nadovezuje se Milojko.

Za kraj, imaju samo jednu poruku za sve one koji negativno komentarišu njihovu vezu.

"Radite sve što vas čini srećnima, bez obzira na to što drugi misle da griješite. Ako vas to u nekom trenutku čini srećnim, onda je to to. Ne slušajte druge ljude. Ljubav je najvažnija. Vjerujem da još ima parova kao što smo mi, samo što se to javno ne iznosi. Ništa nije pogrešno sve dok ste vi srećni. Presrećna bih bila kad bismo dobili djecu, mislim da niko ne bi bio srećniji od mene" - kaže Milijana.

Što se učešća u "Parovima" tiče, kažu da su tek ušli u pregovore za to.

"Ja volim kameru i mikrofon i ne stidim se ničega, pa, što da ne" - zaključuje Milojkova ljepša i znatno mlađa polovina.

Telegraf.rs/Info liga

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.