Guči je pustio u prodaju novi model
Foto: Promo/gucci.com

Guči je pustio u prodaju novi model "prljavih" patika koje koštaju pravo malo bogatstvo

Svjetski modni brend Guči pustio je u prodaju „prljave“ patike.

Novi model patika nije zaista prljav, već je to dio njihovog dizajna i štedi nas nerviranja kada kupimo nove bijele patike te se trudimo da što duže ostanu čiste. 

patike

Foto: Twitter

Ipak, mnogi se pitaju koliko je opravdana njihova cijena, budući da koštaju 870 dolara, a izgledaju kao stare iznošene patike. 

U prodaji su i muški i ženski model patika, a iz ove modne kuće su ih nazvali „Screener“ i dolaze u tri različite boje, narandžasto-zelenoj, crveno-zelenoj i plavo-narandžastoj. 

10242370305c922020dde06006318581700x525x21001

Foto: Twitter

Cijena jednog ženskog modela ide čak do 980 dolara, prenosi Super žena.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.