Porodici Tomkić dugoročno obezbijediti zaštitu i bezbjednost u svakom pogledu

Rukovodstvo Opštine Berane posjetilo porodicu

Porodici Tomkić dugoročno obezbijediti zaštitu i bezbjednost u svakom pogledu

Delegacija Opštine Berane koju su činili Dragoslav Šćekić, predsjednik opštine, Marko Lalević,potpredsjednik, Danko Martinović, načelnik Službe za zajedničke poslove, i Perica Labudović, odbornik i predsjednik MZ Park, posjetila je porodicu Tomkić koja je nedavno bila na meti napada.

 Predstavnici lokalne zajednice su, kako je saopšteno, izrazili žaljenje zbog nemilog događaja, uz još jednu punu podršku porodici, i iskreno vjerovanje da se ovakvi i slični događaji ne smiju i neće dešavati nikome u našem gradu.

"I danas je još jednom upućeno pitanje zašto predstavnici Uprave policije nijesu pružili zaštitu i podršku porodici, ako su bili u saznanju da se istima prijeti i na bilo koji način ugrožava normalan i bezbjedan život. Takođe, u razgovoru sa porodicom, zaključeno je da su opasni i zlonamjerni svi oni pokušaji da se Berane predstavi kao netolerantan i netrpeljiv grad, te da je on sada, kao i ranije bio sredina u kojoj su skupa živjeli predstavnici svih nacija. U tom pravcu smatramo nedopustivim bilo koji vid politzacije pomenutog slučaja, uz konstataciju da je to isključivo predmet rada policije, tužilaštva, i sudova", saopšteno je iz beranske opštine. 

Kako se dodaje, zajednički je izražena želja da se ovo više nikome neće ponoviti, uz još jedan poziv nadležnim organima da se ovaj nemili događaj do kraja ispita i počinioci, u skladu sa zakonom, adekvatno kazne, te da se porodici Tomkić dugoročno obezbijedi zaštita i bezbjednost u svakom pogledu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.