10-članoj porodici Bulatović iz Berana je potrebno sve
Neuslovna kuća u kojoj žive

Apel Banke hrane

10-članoj porodici Bulatović iz Berana je potrebno sve

Porodici Bulatović iz Berana koja ima 10 članova, potrebna je pomoć u hrani, odjeći,obući, novcu. Praktično im je potrebno sve, apelovali su iz humanitarne organizacije Banka Hrane.

Porodica je 1999. izbjegla iz Đakovice, bez ispisnice, te nemaju ličnu kartu, niti pravo na zdravstvenu zaštitu i ne ostvaruju pravo na socijalnu pomoć.

"Žive u katastrofalnom stanju od porodične  penzije pokojnog muža na koju ima pravo još samo najmlađi sin od 13 godina, koji je uprkos svemu odličan djak. Ostala djeca, mlađa od 18, nisu i nemaju pravo na besplatno liječenje.  Struju su im uključili  prije nekoliko dana, jer je majka, inače rođena  u Beranama, pozajmila novac i platila", naveli su iz Banke hrane

Nadalje, kuća u kojoj žive neuslovna a obrok i odjeću im obezbjeđuje Narodna kuhinja, kao i odjeću. 

Grupa građana Berana je  pomogla sa namirnicama porodicu  i iskazala svoje zaprepašćenje uslovima u kojima porodica živi

Porodici je potrebna hrana, obuća, odjeća, namještaj, novac ...

IMG9754

Foto:Banka Hrane

Prema informacijama koje je dostavila Banka Hrane, porodica Bulatović živi u izbjegličkom naselju  Rudeš u Beranama

Svi koji su u mogućnosti da novčano pomognu ovoj porodici istom mogu učiniti uplatom u Pošti CG na ime majke, Dragane Bulatović.

Detaljnije informacije i kontakt zainteresovani mogu dobiti putem email-a [email protected] , telefona 069495690 ili u inboxu na Facebook stranici.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.