Nagradna igra EPCGa: Još 150 umanjenja od 50 eura, provjerite da li ste među dobitnicima
Foto:PR Centar

Nagradna igra EPCGa: Još 150 umanjenja od 50 eura, provjerite da li ste među dobitnicima

U okviru drugog kola nagradne igre ZLATNI TIM UHVATI RITAM, koju je organizovala Elektroprivreda Crne Gore (EPCG), 150 umanjenja na računu od 50 eura dobila su domaćinstva iz raznih crnogorskih gradova, a u bazi se našlo 173.666 domaćinstava, članova Zlatnog tima.

U poslovnoj zgradi EPCG u Nikšiću danas je organizovano izvlačenje dobitnika drugog kola nagradne igre ZLATNI TIM UHVATI RITAM, u skladu sa Pravilima nagradne igre.

Iz EPCG su podsjetili da je nagradna igra ZLATNI TIM UHVATI RITAM počela 15. januara, da će trajati do 31. maja, a odvija se u pet kola.

„Nagradna igra je organizovana za domaćinstva koji su članovi ZLATNOG TIMA. U bazi za izvlačenje dobitnika našlo se 173.666 domaćinstava, članova Zlatnog tima. Nagradni fond za drugo kolo je 150 umanjenja na računu od 50 eura.  110 umanjenja od 50 eura  izvlačilo se iz baze u kojoj su svi članovi Zlatnog tima, njih 173.666, a 40 umanjenja iz baze u kojoj su članovi Zlatnog tima koji koriste servis elektronski račun, kojih je bilo 14.742“, kaže se u saopštenju. 

150 umanjenja od 50 eura dobila su domaćinstva iz raznih crnogorskih gradova: Podgorice, Nikšića, Cetinja, Berana, Pljevalja, Bijelog Polja, Rožaja, Herceg Novog, Tivta, Kotora, Budve, Bara, Ulcinja,  Pljevalja, Mojkovca, Kolašina.

Njima će se umanjenje od 50 eura automatski obračunati na narednom, martovskom računu.

Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem.

Spisak dobitnika, pretplatni broj i grad, možete pogledati u Galeriji ispod članka.

Ostala su još tri kola nagradne igre, za koje će izvlačenja biti organizovano u upravnoj zgradi EPCG u Nikšiću u 09.45  sati, i to za treće kolo 17. aprila, četvrto kolo 27. maja i peto kolo 19. juna.

„U naredna tri kola nagradni fond čini 150 umanjenja na računu od 50 eura. 110 umanjenja izvlači se iz baze u kojoj će biti svi članovi ZLATNOG TIMA, a 40 umanjenja iz baze u kojoj su članovi Zlatnog tima koji imaju aktiviran servis elektronski račun“, najavili su iz EPCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.