Prijava protiv muškarca, preprodavao hljeb, oštetio firmu za oko 8.500 eura
ilustracija

Prijava protiv muškarca, preprodavao hljeb, oštetio firmu za oko 8.500 eura

Požarevačka policija podnijela je krivičnu prijavu protiv radnika (32) jednog privrednog društva iz okoline Beograda, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo pronevjera, kao i protiv muškarca (43) iz Požarevca, za krivično djelo pomaganje u krivičnom djelu.

Prvoosumnjičeni se tereti da je, od oktobra do decembra 2018. godine, kao radnik u požarevačkom pogonu privrednog društva koje se bavi proizvodnjom i prodajom pekarskih proizvoda, prisvojio više od 28.000 vekni hljeba, koje je dalje preprodavao, pišu Novosti. 

Na ovaj način, kako se sumnja, oštetio je privredno društvo za više od milion dinara(oko 8.500 eura)

Muškarac iz Požarevca, zaposlen u prevozničkoj radnji koja ima sklopljen ugovor sa navedenim privrednim društvom, tereti se da je prvoosumnjičenom pomagao oko prevoza hljeba.

Krivična prijava protiv njih dvojice podnijeta je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.