Petogodišnji dječak preživio dan u pustinji
Ilustracija

Petogodišnji dječak preživio dan u pustinji

Petogodišnje dijete koje se izgubilo tokom porodičnog izleta pronađeno je živo i zdravo nakon što je provelo 24 sata u pustinji na zapadu Argentine, naveli su spasioci.

Vlasti provincije San Huan i hiljadu dobrovoljaca su pokrenuli potragu, a dijete je pronašao nekadašnji vozač motora na reliju Pariz-Dakar, 21 kilometar dalje od mjesta na kom je prethodni put viđeno.  

Dijete je smješteno u bolnicu zbog blage dehidratacije, ali je juče pušteno kući.  

"Bilo mi je hladno, loše sam spavao, naslonjen na kamen", rekao je taj dječak medijima, i dodao da je pio vodu iz potoka i jeo travu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.