Potpredsjedniku OO Demokrata Bijelo Polje prinudno zatvoren objekat
Foto: Bjelopoljske novosti/Facebook

Potpredsjedniku OO Demokrata Bijelo Polje prinudno zatvoren objekat

Potpredsjedniku OO Demokrata Bijelo Polje, Daliboru Vlaoviću, rano jutros, prinudno je zatvoren objekat od strane Poreske inspekcije sa nalogom da se odradi detaljna kontrola, saopšteno je iz te partije.

"Ovo je samo jedan u nizu napada na funkcionere i članove Demokrata, od strane diktatorskog režima, koji koristi najprljavije metode, kako bi opstruirao našu vaninstitucionalnu borbu i spriječio omasovljenje protesta", saopšteno je iz Opštinskog odbora Bijelo Polje Demokratske Crne Gore.

Juče su u prijepodnevnim satima, poreski inspektori Poreske uprave Bijelo Polje, došli u kontrolu marketa "PrimaMed", koji je u vlasništvu potpredsjednika OO Demokrata, Bijelo Polje.

"Naime, kontrolu su vršili puna tri sata, prilikom čega nije bilo ustanovljenih nepravilnosti, iako je za vrijeme trajanja iste, inspektorka bila više puta kontaktirana od strane "direktora" koji je tražio od nje da se konstatuje nepravilnost koja nije postojala. Ona je taj zahtjev odbila.

Danas je u ranim jutarnjim časovima, objekat prinudno zatvoren od strane Poreske inspekcije, sa nalogom da se odradi detaljna kontrola. Ono što je interesantno, jeste i podatak da se ovaj vid kontrole nije vršio još od 2000. godine. Kao presedan u izvršenju kontrole u zadnjih 20 godina, primijenili su ono zadnje što im zakon dozvoljava, a to je zatvaranje objekta do završetka kontrole. U dosadašnjem poslovanju ovog objekta, prilikom svake kontole od raznih inspekcija su se mogle naći samo pohvale, sa zapisnicima koji su bili sačinjeni bez ijedne nepravilnosti", saopšteno je iz partije.

Slobodni građani Bijelog Polja, kao i opozicioni odbornici Demokrata, UCG, pokreta URA i DF-a, okupili su se ispred marketa, i svojim prisustvom pružili podršku Daliboru Vlaoviću, koji i važi za jednog uglednog i časnog čovjeka, koji uživa poštovanje svih građana Bijelog Polja, kažu iz ove partije.

Bjelopoljske Demokrate kažu da je to još jedna potvrda da je diktatorski režim u panici.

"Gdje posežu za najprljavijim metodama zastrašivanja uglednih i slobodnih građana koji žive od svog poštenog rada, a koji se svojom podrškom u vaninstitucionalnoj borbi, zalažu protiv režima DPS-a", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.