Krivična prijava protiv dvojice mladića koji su pretukli Tomkića, pritvor do 72 sata
Marko Bojović

Podnijelo Osnovno tužilaštvo u Beranama

Krivična prijava protiv dvojice mladića koji su pretukli Tomkića, pritvor do 72 sata

Osnovno tužilaštvo u Beranama podnijelo je krivičnu prijavu protiv dvojice mladića koji su juče u naselju Dolac pretukli Beranca Igora Tomkića.

Državni tužilac Marko Bojović je kazao za Antenu M da su danas salušani M.R. i N.P. u Tužilaštvu i određen im je pritvor do 72 sata. 

Osumnjičeni su za krivično djelo teška tjelesna povreda u sticaju sa krivičnim djelom nasilničko ponašanje, saopšti je Bojović. 

Podsjetimo, Tomkić već duži period proživljava maltretiranja i teror od grupe huligana u Beranama, koji mu doslovno zagorčavaju nekada miran život u gradu na Limu, uz poruku "Šta će jedan Hrvat ovdje?". 

Tomkić je odlučio da o svemu progovori i upozna javnost sa svojom situacijom.

Međutim, Tomkić je juče pretučen. Dvojica mladića su ga fizički napala i nanijela mu teške povrede. 

Policija je reagovala i privela dvojicu napadača, a slučaj je proslijeđen Tužilaštvu. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.