Cetinjanin osumnjičen da je iz stana ukrao 18 satova pojedinačne vrijednosti od 250 do 1.500 eura
ilustracija

Pljačka stana

Cetinjanin osumnjičen da je iz stana ukrao 18 satova pojedinačne vrijednosti od 250 do 1.500 eura

36-godišnji Cetinjanin V.T. osumnjičen je da je u julu 2016. godine iz stana sugrađanina ukrao 18 ručnih satova čija je pojedinačna vrijednost od 250 do 1.500 eura, zlatni lanac vrijednosti 350 eura i jedan lap top.

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su državnom tužiocu u ODT u Cetinju podnijeli krivičnu prijavu protiv bezbjednosno interesantnog lica V.T. (36) iz Cetinja, zbog osnovane sumnje da je u julu 2016. godine počinio krivično djelo teška krađa u kojem je otuđio stvari veće vrijednosti.Sumnja se naime da je V.T, 29.07.2016. godine, prvo obio dvoje vrata od stana M.K. u Cetinju a potom iz stana otuđio 18 ručnih satova čija je pojedinačna vrijednost od 250 do 1.500 eura, zlatni lanac vrijednosti 350 eura i jedan lap top.", saopštila je Uprava policije.,

Policijski službenici OB Cetinje rasvijetlili su ovo krivično djelo preduzimajući operativne mjere i radnje i na osnovu prikupljenih materijalnih dokaza.

Takođe, kako se dodaje u policijskom saopštenju, službenici OB Cetinje su od 1. februara 2019. godine do danas izvršili četiri ciljane racije u ugostiteljskim objektima, kontrolisali 116 bezbjednosno interesantnih lica od kojih je sankcionisano šest lica.

Privremeno su oduzeta četiri vozila od ovih lica, kako bi se izvršile provjere.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.