Tri maloljetnika i 18-godišnjak napali i opljačkali Grka u Podgorici
Ilustracija

Policija u kratkom roku rasvijetlila razbojništvo, osumnjičeni uhapšeni

Tri maloljetnika i 18-godišnjak napali i opljačkali Grka u Podgorici

Podgorička policija identifikovala je i lišila slobode lica osumnjičena da su na štetu grčkog državljanina A.L. počinila krivično djelo razbojništvo. Radi se o B.H. (17), E.H. (13), M.M. (14) i I.C. (18) iz Podgorice.

Sumnja se da su ova četiri lica krivično djelo razbojništvo počinila na način što su, 15.marta 2019. oko 21 čas, prišla A.L, državljaninu Grčke, dok se nalazio u blizini Željezničke stanice u Podgorici.

"Jedan od njih je, sumnja se, A.L. zagovarao tako što mu je prišao da ga navodno nešto pita na engleskom jeziku, dok su mu ostali prišli sa leđa. Njih četvorica su, kako se sumnja, potom fizički napala A.L. na način što su mu zadala više udaraca u predjelu glave, dok mu je jedan od osumnjičenih zadao i udarce kratkom metalnom šipkom. A.L. je potom pao na tle i udario glavom o kamen. Ova četiri lica su zatim od A.L, sumnja se, otuđila novac u iznosu od 400 eura koji se nalazio u njegovoj jakni, nakon čega su pobjegla", navodi se u saopštenju policije.

Službenici CB Podgorica su odmah postupili po prijavi događaja i preduzeli operativne i druge mjere i radnje koje su u kratkom roku dovele do identifikovanja i lišenja slobode osumnjičenih lica.

"Osumnjičena lica su, uz krivičnu prijavu, privedena državnom tužiocu u VDT u Podgorici, zbog osnovane sumnje da su počinila krivično djelo razbojništvo.

Oštećeni A.L. je transportovan u Urgentni blok KCCG radi pružanja ljekarske pomoći i zadržan je u Kliničkom centru radi saniranja povreda i praćenja stanja", kazali su iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.