Likvidacija u Johanesburgu: Rafalom na Beograđanina na motoru
ilustracija

Likvidacija u Johanesburgu: Rafalom na Beograđanina na motoru

Jugoslav S. (51) iz Beograda ubijen je u Johanesburgu u Južnoafričkoj Republici u subotu prije podne. Prema poslednjim informacijama iz istrage, kako prenose tamošnji mediji, motivi ove sačekuše i dalje nisu poznati.

Dvojica napadača su osumnjičena da su izletjela iz automobila i izrešetala žrtvu koja je u tom trenutku upravljala motorom, prenose beogradske Novosti.

Ubistvo se dogodilo oko 10.30 ujutru u Rudepurtu, dijelu Johanesburga. Prema riječima svjedoka, iz automobila su izašla dvojica muškaraca obučena u crno, sa rukavicama i naočarima.

"Čuo sam šest hitaca. Jedan čovjek je pucao u drugog, kada se ovaj srušio. Potom je napadač sjeo u kola, a iz njih je izašao drugi, koji je nastavio da rešeta osobu na zemlji",  ispričao je očevidac za "Njuz24", koji nije želio da otkriva identitet plašeći se odmazde.

Na ulici je u tom trenutku bilo više ljudi, a jedan prolaznik je navodno slikao automobil kojim su se ubice odvezle. Nakon što je primijetio da ih fotografiše, napadač mu je pokazao - srednji prst.

Ekipa Hitne pomoći je stigla posle desetak minuta, ali Jugoslavu S. nije bilo spasa. Intenzivno se traga za osumnjičenima, a mediji spekulišu da je riječ o četvorici organizatora ove likvidacije, prenosi portal beogradskog lista.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.