U centru Beograda bager sa gradilišta se prevrnuo i uletio ljudima u kuću
Foto: RAS Srbija

U centru Beograda bager sa gradilišta se prevrnuo i uletio ljudima u kuću

Na jednospratnu kuću u centru Beograda, nešto prije 17 časova pao je bager bušilica, odnosno mašina za bušenje šipova, koja se prevrnula sa susjednog gradilišta.

Prema prvim informacijama, samo čudom nema povrijeđenih, pošto je ova specifična vrsta bagera polomila ogradu, a onda prosto isjekla zid kuće.

"Nismo imali poziv za intervenciju na toj lokaciji", rekli su za "Blic" iz Hitne pomoći.

Na terenu se nalazi policijska ekipa, ali i građevinska inspekcija.

"Kuvao sam ručak oko 17 sati kada sam odjednom čuo neko pucanje i dio tog bagera ili krana je uletio kroz prozor. Bukvalno se zaustavio na metar od mene", ispričao je za "Blic" vlasnik kuće.

Na gradilištu na kojem se desila nesreća u toku je gradnja poslovno-stambenog kompleksa "Grin palas".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.