Ubistvo u kolašinskom selu, uhapšena braća
ilustracija

Tijelo pronađeno pored puta

Ubistvo u kolašinskom selu, uhapšena braća

Tijelo Ranka Bojića (62), bez znakova života, pronađeno je juče ujutru u kolašinskom selu Redice. Zbog sumnje da su počinili ubistvo, policija je uhapsila braću M.B. (62) iz Podgorice i M.B. (52) iz Kolašina.

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti Kolašin su, u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Podgorica i Sektora kriminalističke policije, u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo ubistvo izvršeno na štetu R.B. i identifikovali i lišili slobode braću M.B. (62) iz Podgorice i M.B. (52) iz Kolašina. Beživotno tijelo R.B. (61) zatečeno je juče oko 06,50 časova pored puta, u selu Redice – Opština Kolašin, što je prijavljeno Dežurnoj službi OB Kolašin", saopštila je Uprava policije.

Policijski službenici su izašli na lice mjesta i o događaju obavijestili državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

Na licu mjesta je izvršen uviđaj, uz učešće službenika Forenzičkog centra. Na lice mjesta je izašao i obducent Kliničkog centra,

Uviđajem, kojim je rukovodio nadležni tužilac, je konstatovano da su na glavi preminulog vidljivi tragovi nasilja. Izuzeti su tragovi sa lica mjesta koji su upućeni u Forenzički centar radi vještačenja. Tijelo R.B. je upućeno u Klinički centar radi obdukcije - kazali su iz policije.

Službenici policije Kolašina su preduzeli operativne mjere i radnje koje su u kratkom roku dovele do toga da ubrzo budu identifikovana lica osumnjičena da su počinila ovo krivično djelo, nakon čega su ova dva lica lišena slobode.

"Sumnja se da su braća M.B. i M.B, nakon kraće rasprave, lišili života R.B. udarcima tvrdim i tupim predmetom u predjelu glave.", naveli su iz Uprave policije.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.