UEFA pokrenula istraga protiv Ronalda zbog
Kristijano Ronaldo

UEFA pokrenula istraga protiv Ronalda zbog "imitacije" Simeonea

Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je istragu protiv fudbalera Juventusa Kristijana Ronalda zbog nepristojne gestikulacije, kojom je imitirao trenera Atletiko Madrida Dijega Simeona na meču Lige šampiona.

Trener Atletika u provom meču osmine finala Lige šampiona, koji je dobila njegova ekipa (2:0), uhvatio se za međunožje tokom proslave gola.

Sličnu stvar uradio je i portugalski napadač na revanšu, kada je njegovim het-trikom Juventus napravio preokret i plasirao se u četvrfinale LŠ.

Simeone se izvinio za takav potez i objasnio da nije bio uperen prema navijačima i fudbalerima Juventusa. On je izbjegao suspenziju za nepristojnu gestikulaciju i zaradio samo novčanu kaznu od 20.000 eura.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.