Tivat: Veliki požar kod Aerodroma stavljen pod kontrolu, sve ekipe na terenu (FOTO)
Foto:Opština Tivat

Gori lokacija za privremenu selekciju sekundarnih sirovina

Tivat: Veliki požar kod Aerodroma stavljen pod kontrolu, sve ekipe na terenu (FOTO)

Na bivšem Poljoprivrednom dobru Boka, preko puta aerodroma Tivat izbio je veliki požar oko 12,15 sati. Zahvaljujuži brzoj reakciji vatrogasaca, požar je stavljen pod kontrolu.

Veliki požar na lokaciji za privremenu selekciju sekundarnih sirovina kod Aerodroma u Tivtu izbio je danas oko 12 časova ali je širenje zaustavljeno I požar je stavljen po kontrolu zahvaljujući brzoj reakciji Službe za zaštitu od požara i spašavanje Tivat, pripadnika dobrovljnog vatrogasnog društva Tivat i Vatrogasne jedinice Aerodroma Tivat, saopšteno je Kodexu iz Opštine Tivat. 

IMG9560

Foto:Opština Tivat

“Na terenu sva raspoloživa vozila i sve naše snage. Koristimo pjenu i vodu a Objekat Komunalnog doo je osiguran i u zadnjem trenutku spašen. Nema bojazni od širenja požara, ali će biti potrebno vrijeme da bude ugašen”, saopštio je načelnik SZS Tivat, Zoran Barbić.

IMG9557

Mehanizacija kompanije SAM komerc je takođe na raspolaganju vatrogascima.

IMG9561

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.