Glumica se nakon porođaja u 42. godini pohvalila trbušnjacima: Žensko tijelo je nevjerovatno(FOTO)
Dajan Kruger

Nakon 4 mjeseca izgleda odlično

Glumica se nakon porođaja u 42. godini pohvalila trbušnjacima: Žensko tijelo je nevjerovatno(FOTO)

Glumica Dajan Kruger (42) ni sama nije mogla da vjeruje kojom brzinom joj se telo vratilo u normalu nakon porođaja.

Dajan je prvi put postala mama prije 4 mjeseca, a prije neki dan objavila je fotografiju trbušnjaka na svom profilu na Instagramu. 

"Da li se pravim važna? Da! Zato što je bio ozbiljan posao vratiti trbušnjake nazad. Mislila sam da je ovo nemoguće nakon što sam se porodila, pogotovu u mojim godinama“, napisala je ona. 

"Nemam ličnog trenera, ali sam bila jako posvećena u tome da povratim svoje tijelo. Prvenstveno zbog sebe, a zatim zbog mog muškarca. Žensko tijelo je zaista nevjerovatno“, zaključila je Dajan. 

Krajem prošle godine Dajan je sa partnerom Normanom Ridsom dobila ćerku. Par se upoznao na snimanju filma Sky, a objelodanili su vezu u martu 2015.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger) on

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.