Potrebna pomoć bolesnoj baki Jagodi iz PG za završavanje kupatila

Potrebna pomoć bolesnoj baki Jagodi iz PG za završavanje kupatila

Milanka iz Podgorice uputila je apel Fondaciji Banke hrane putem kojeg je zamolila sve ljude dobre volje da pomognu da se njenoj majci Jagodi Vujošević(85) obezbijedi kupatilo.

“Moja majka, Jagoda Vujošević živi kod mene u otežanim uslovima.Ona ima 85 godina i bolesna je, zbog čega sam je morala dovesti da živi sa mnom.Kreće se otežano uz pomoć štaka. Neophodne su joj pelene zbog higijene.Njen sin jedinac je umro prije 13 godina. Posle njegove smrti operisala je kancer bešike. Moj suprug je počeo da radi kupatilo ali nije ga završio , umro je prije godinu dana", kaže Milanka,koja ima dva sina koji rade kod privatnika i dodaje da nisu u mogućnosti da im pomažu. 

IMG9673

Baka Jagoda

Jagoda ima 65 eura tuđe njege i pomoći , a Milanki je plata 200 eura. 

Žive u kući koju je sagradio Milankin pokojni svekar u Podgorici.

"U jednom dijelu kuće živi đever sa porodicom,a u drugi dio sinovi. Ja i majka živimo u podrumskom dijeli kuće tj. ispod terase. Prijeko nam je  potrebno kupatilo zbog majke. Voda je tu, samo je treba sprovesti u kupatilo. Da nam je samo tuš kabina i wc šolja, mnogo bi nam bilo lakše, posebno majki. Kupala sam majku kod đevera koji živi na spratu ,ali zbog bolesti ona se ne može više kretati stepenicama do kupatila",navodi Milanka u apelu.

IMG9671

Pomoć možete uplatiti na žiro račun Prva banka na ime Rašović Milanka, br.535-0400200576690-40.

Broj telefona Rašović Milanke, kćerke možete dobiti od Banke hrane Crne Gore na e mail [email protected] , na br tel069495680 ili na Fejsbuk stranici Banke hrane.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.