Okupljeni na protestima u Beogradu zatražili od policije: Uhapšene pustiti sjutra do 15 sati
Foto: AA

Okupljeni na protestima u Beogradu zatražili od policije: Uhapšene pustiti sjutra do 15 sati

Demonstranti okupljeni ispred policijske stanice u širem centru Beograda razišli su se nakon što je opozicija dala ultimatum policiji da se uhapšeni demonstranti puste sutra do 15 časova,

Predsjednik "Dveri" Boško Obradović rekao je da su svi uhapšeni evakuisani iz policijske stanice i poslati u razne prekršajne sudove u Beogradu, javlja Anadolija.

"Imate rok do sjutra u 15 sati da pustite sve uhapšene koji su bili u zgradi Radio-televizije Srbije", rekao je Obradović i pozvao policiju da uhapsi političare koji su bili u RTS-u, a puste mlade ljude.

On je rekao da je uhapšeno više od deset osoba, da im se izriču mjere do 30 dana zatvora, a da su neki od njih povrijeđeni.

On je rekao da je Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije  naredio da se stranački aktivisti okupljaju i dolaze za Beograd i da želi da izazove građanski rat.

"Kada se svi skupimo u Beogradu to će da mu bude kraj i taj kraj je sve bliže", rekao je Obradović okupljenima.

Tokom protesta došlo je do manjeg incidenta kada su okupljeni gađali zgradu policijske stanice flašama, ali su ih organizatori brzo pozvali na mir, pa se situacija smirila.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.