Beograd: Demonstranti stigli do policijske stanice koju su gađali i jajima (FOTO)
Foto: AA

Beograd: Demonstranti stigli do policijske stanice koju su gađali i jajima (FOTO)

Protestna kolona stigla je do policijske stanice kako bi zatražili oslobađanje uhašenih zbog upada u Radio-televiziju Srbije.

Ispred policijske stanice koja se nalazi u širem centru grada postavljeni su kordoni policije u uniformama za razbijanje demonstracija, javlja Anadolija.

Građani su vikali "Pustite nam drugove" i "Uhapsite Vučića". 

2019031723548292242692303Web

Foto: AA

Sa kamiona koji vodi protest poručeno je da imaju informaciju da je u toj stanici i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, a građani su uzvikivali "Neša slina" i "slinavi". 

Građani su policiji poručivali "skinite šlemove" i vikali "av, av, av". 

2019031723548292242692308Web

Foto: AA

Na stanicu je bačeno i nekoliko jaja. 

Poručeno je da je uhapšen aktivista "Dveri" Uroš Savić. 

Protestna kolona kratko se zaustavila ispred RTS-a gdje su tražili ostavke direktora te medijske kuće Dragana Bujoševića. 
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.