Mladić osuđen i odmah ide u zatvor: Još četvorica privedena zbog upada u RTS
Foto: Screenshot

Po hitnom postupku

Mladić osuđen i odmah ide u zatvor: Još četvorica privedena zbog upada u RTS

Prekršajni sud u BG izrekao je kaznu do 30 dana zatvora 19-godišnjem mladiću zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru u vezi sa sinoćnim upadom u zgradu RTS-a.

Predsjednik Prekršajnog suda Milan Marinović rekao je Tanjugu da je mladić osuđen po hitnom postupku zbog prekršaja "drsko i bezobzirano ponašanje izvršeno u grupi".

On će odmah biti upućen u zatvor na izvršenje kazne, jer žalba na ovu odluku ne odlaže izvršenje, ali svakako im pravo da se žali, dodao je Marinović. 

Napomenuo je da su još četiri osobe privedene Prekršajnom sudu i da do kraja dana sud treba da donese odluke i o njihovim slučajevima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.