Otac zlostavljane djevojčice: Na silu su je odvlačili do objekta, vezivali, mučili, snimali i ucjenjivali
Ilustracija

"I njoj i nama kao roditeljima, i čitavoj familiji, upropašten je život"

Otac zlostavljane djevojčice: Na silu su je odvlačili do objekta, vezivali, mučili, snimali i ucjenjivali

Mučna atmosfera u porodičnom domu maloljetne djevojčice iz jedne beranske osnovne škole, koja je zlostavljana od strane tri godine starijih učenika iste... Porodica je na okupu i pokušavaju da shvate šta ih je snašlo.

“Da smo rušili crkve i džamije, pa ovo nijesmo zaslužili“, priča otac djevojčice, bez mogućnosti da kontroliše emocije.

Pet dječaka iz škole, od kojih su trojica stariji od četrnaest godina, djevojčicu su duži vremenski period zlostavljali, snimali i zatim ucjenjivali i primoravali da im donosi dragocjenosti iz kuće, koje su kasnije preprodavali i međusobno dijelili novac.

“Ni u snu nijesam mogao pomisliti na ovako nešto. Jednom prilikom sam pronašao poruke od dvojice dječaka u njenom telefonu i skrenuo pažnju njihovim roditeljima. Kćerki sam oduzeo mobilni telefon i od tada ga nema. Mislio sam da je time sve završeno“, kaže otac za Vijesti.

Da sve završeno nije, on i supruga slučajno su saznali prošlog petka. Neko od rođaka im je dojavio kako djevojčica nosi u školu zlato i daje dječacima. Tada je otac počeo samostalnu istragu.

“Oni su djelovali kao organizovana banda. Tačno su znali gdje su kamere, i odvodili su je iza jednog kisoka u blizini škole i tamo preuzimali zlato i dragocjenosti“, priča otac za Vijesti.

Djevočica je, kada je čitava stvar razotkrivena, roditeljima, tvrde oni, zbunjeno ispričala da je sve počelo prije mjesec, dva. Stariji dječaci su je, kako je kazala, sačekivali na putu prema kući i odvlačili u jedan napušteni objekat.

Ona je tek napunila dvanaest godina, a to je izgleda počelo kada je imala jedanaest. Zamislite te monstrume od djece. Oprostio bih im da su je samo tukli, ali ovo ne mogu“, kaže otac djevojčice...

“To se dešavalo uvijek četvrtkom, kada je imala četiri časa. Tu bi je sačekali, i zatim na silu odvlačili do objekta, gdje su je zlostavljali. Kada su jednom to učinili, onda su je snimili i time ucjenjivali. Mi smo primijetili da se čudno ponaša i da je povučena, ali smo sve tumačili pubertetom i godinama”, kažu roditelji.

Otac djevojčice tvrdi da su je u tom objektu vezivali i mučili na najgore načine, da je čak upotrebljavano oružje, ali da ni sam nije mogao povjerovati da je zlostavljana.

“U utorak sam, nakon ubjeđivanja iz policije, poveo dijete na ljekarski pregled i tu je sve bilo jasno. Moj svijet se tog trenutka srušio. Ona je tek napunila dvanaest godina, a to je izgleda počelo kada je imala jedanaest. Zamislite te monstrume od djece. Oprostio bih im da su je samo tukli, ali ovo ne mogu“, kaže otac.

Tvrdi da zna i kome su dječaci potom preprodavali zlato i da je sve to djelovalo potpuno organizovano i uigrano.

Sada kada je priznala roditeljima šta se dešavalo, kazala im je da je osjetila olakšanje.

“Šta dijete tog uzrasta može da zna. I njoj i nama kao roditeljima, i čitavoj familiji, upropašten je život”, kaže otac.

On je rekao da se nada da u istrazi ovog slučaja koji je izazvao ogorčenje i uznemirenost kod građana Berana, neće biti opstrukcija i da će dječake stići zaslužena kazna.

“Ja ne znam šta znači imati ispod četrnaest godina i da zbog toga dvojica od njih petorice ne mogu odgovarati. Oni su svi učestvovali u tome, i svi su podjednako krivi“, rekao je otac djevojčice.

Kažu da su djevojčicu u srijedu poveli u školu, a da joj je već na velikom odmoru munjevito prišao neki mladić i upozorio je da pazi šta će da priča i potom se još brže udaljio.

Objašnjavaju da je u njihovom domu sve stalo - preko noći se uselio nemir i patnja. I strah kako će izgledati život njihove maloljetne kćerke poslije svega. Kada odraste i postane svjesna šta joj se zapravo dešavalo.

Izvor: Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.