Knežević osudio napad na Novom Zelandu: Takvo zlodjelo i bezumlje nepojmljivo za Crnu Goru danas
Milan Knežević

Knežević osudio napad na Novom Zelandu: Takvo zlodjelo i bezumlje nepojmljivo za Crnu Goru danas

Kao predsjednik Demokratske narodne partije, u ime svoje, kao i članova i simpatizera ove partije, pridružujem se svim dobronamjernim građanima Crne Gore, koji jednodušno osuđuju akt bezumlja, u kojem su stradali nevini građani, vjernici na Novom Zelandu, usljed pomračenja uma manijakalnog ekstremiste, saopštio je Milan Knežević, lider DNPa.

"Porodicama nastradalih, državnom rukovodstvu i narodu Novog Zelanda, nama daleke, ali savremene zemlje visokog civilizacijskog iskoraka, upućujem izraze najiskrenijeg saučešća, u nadi da se takvo bezumlje na tim i drugim prostorima više nikada neće i ne smije ponoviti.Uvjeren da se čitav civilizovani svijet gnuša postupka, koji je bolno odjeknuo u cijeloj multikonfesionalnoj miroljubivoj svjetskoj zajednici, ističem da je to i takvo zlodjelo i bezumlje nepojmljivo za Crnu Goru danas, koja u multinacionalnom skladu i civilizacijskim tekovinama vidi najveće vrijednosti i domete naše zemlje, ali i savremenog čovječanstva u cjelini", naveo je Knežević.

Lider DNPa je ocijenio da ovaj  tragični događaj predstavlja i dodatno upozorenje da čovječanstvo mora konačno jednom stati na put ekstremizmima svih boja, ali i sprovoditi pojačane mjere predostrožnosti da se ovakvo zlodjelo više nikad nigdje ne ponovi.

         

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.