Hipotekarna banka donirala kapnograf bjelopoljskoj bolnici
Primopredaja aparata

Hipotekarna banka donirala kapnograf bjelopoljskoj bolnici

Hipotekarna banka uručila je danas vrijednu donaciju Opštoj bolnici u Bijelom Polju, aparat za potrebe Službe za anesteziju kapnograf.

U prisustvu direktorice Opšte bolnice dr Biserke Bulatović predstavnika službe za anesteziju i Operacionog bloka i direktora filijale Hipotekarne banke u Bijelom Polju Mirsada Spahića izvršena je primopredaja kapnografa.

Bulatović je izrazila zadovoljstvo što se kroz činove društvene odgovornosti pomažu zdravstvene ustanove i podiže nivo kvaliteta zdravstvene usluge i zaštite.

“Nadam se da će u narednom periodu i drugi privredni subjekti slijediti ovakve primjere društvene odgovornosti  i zajednički kroz zdrava parnerstva unaprijediti kvalitet zdravstvene zaštite i usluge.", kazala je Bulatović

Direktor filijale Hipotekarne banke u Bijelom Polju, Mirsad Spahić je kazao da je  ta banka povodom otvaranja, renovirane i moderne poslovnice u tom gradu donirala za potrebe Opšte bolnice savremeni aparat Kapnograf.

"Kao društveno odogovorna kompanija Hipotekarna banka kontinuirano pomaže lokalne zajednice kroz različite  vidove donacije.Ovog puta je donacija namijenjena lokalnoj zdravstvenoj ustanovi te se nadamo da će se primjenom ovog aparata  građanima Bijelog Polja omogućiti veći stepen zdravstvene usluge”, naveo je on.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.