Emir Hadžihafizbegović povrijeđen tokom predstave: Dobro se osjećam
Hadžihafizbegović

Premijera predstave "Sjećaš li se Doli Bel"

Emir Hadžihafizbegović povrijeđen tokom predstave: Dobro se osjećam

Emir Hadžihafizbegović povrijeđen je tokom premijernog izvođenja komada Abdulaha Sidrana „Sjećaš li se Doli Bel“ u Kamernom teatru 55 u Sarajevu. Glumac je zbog ozbiljne tjelesne povrede nakon predstave morao hitno da bude primljen u bolnicu.

Zbog ozbiljnosti povrede i potrebnog perioda oporavka, otkazano je prvih pet repriza predstave, saopštio je sarajevski teatar.

„Otkazane predstave odigraće se u aprilu, o čemu će javnost biti blagovremeno obavještena“, navodi se u saopštenju pozorišta.

Predstava Sjećaš li se Doli Bel u režiji srpskog reditelja Kokana Mladenovića izazvala je veliko interesovanje u Sarajevu, prenosi TV N1 BiH.

Emir Hadžihafizbegović u razgovoru za portal Kliks posle izlaska iz bolnice kaže da se osjeća dobro i očekuje povratak na scenu za dvije nedjelje.

"Dobro sam, hvala Bogu. Meni je pukao mišić na lijevoj nozi u pola predstave i imao sam dvije mogućnosti - ili da prekinem predstavu ili da nastavim sa neobjašnjivom energijom, koju imaju samo glumci radi tog adrenalina koji ne šalje informaciju bola do mozga kao u nekim drugim zanimanjima“, naglašava glumac.

U toku predstave stigla je ekipa Hitne pomoći koja mu je na pauzi dala injekcije kako bi nastavio s igranjem. Ipak, Hadžihafizbegović insistira da njegova povreda ne treba da bude udarna vijest, već da to treba da bude premijera komada Sjećaš li se Doli Bel. 

Predstave zakazane za 26. i 27. mart nisu otkazane jer Emir veruje da će do tada biti zdrav. Pušten je iz bolnice i miruje kod kuće. Dodaje da je primio puno poziva od prijatelja i kolega iz Hrvatske i Srbije.

Izvor: Tanjug/Kliks

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.