Đukanović će tužiti Vijesti zbog neosnovanih optužbi i lažnih informacija
Milo Đukanović

Kabinet saopštio

Đukanović će tužiti Vijesti zbog neosnovanih optužbi i lažnih informacija

Predsjednik države Milo Đukanović će pokrenuti tužbu zbog intervjua koje su danas objavile novine Vijesti sa odbjeglim predsjednikom Atlas grupe Duškom Kneževićem.

Neosnovane i neprovjerene optužbe na račun predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića iznesene u današnjem izdanju dnevnog lista Vijesti, a kroz razgovor sa odbjeglim tajkunom Duškom Kneževićem, predstavljaju sračunato širenje senzacionalističkih vijesti, sa očiglednim ciljem da pospješe energiju uoči najavljenih protesta - navodi se u saopštenju iz Đukanovićevog kabineta.

Kako se dodaje, lider DPSa i predjsednik države će zbog ovog pokrenuti tužbu.

"Tendenciozno plasiran intervju, kao i niz tekstova koji obiluju lažnim informacijama i tvrdnjama o Predsjedniku države, biće povod pokretanja tužbe od strane predsjednika Mila Đukanovića", navodi se u reagovanju iz Đukanovićevog kabineta.

Knežević je u pomenutom intervjuu kazao da da postoji snimak na kome se, navodno vidi da Đukanoviću daje novac. Kazao je i da je donirao DPSu milionske iznose i da mu je, navodno nuđeno da se dogovore, ali da je odbio. 

"Najbitnije je da protesti uspiju, da Đukanović siđe sa vlasti i da se napravi tehnička vlada", kazao je između ostalog Knežević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.