Težak udes u Pljevljima, više osoba povrijeđeno
Sa lica mjesta, foto:Pvinformer

Sudar u Lovćenskoj ulici

Težak udes u Pljevljima, više osoba povrijeđeno

Danas oko 13 časova i 30 minuta Pljevljima u ulici Lovćenskoj, prema bolnici došlo je do saobraćajne nezgode u kojem su učestvovala tri putnička vozila a više lica je povrijeđeno.

Kako piše PV Informer, u udesu su učestvovala vozila Citroen C5 registarskih oznaka PV AP 796 koje se kretalo od pravca Jalije prema bolnici za čijim se upravljačem nalazio K.I., Dacia sandeto registarskih oznaka PV CG 145 koje se kretalo od bolnice prema Jaliji kojim je upravljao A.E. i vozilo Golf III koji je dolazilo iz ulice Zlatiborske kojim je upravljao P.Ž.

Lica koja su upravljala vozilima koja su se kretala ulicom Lovćenskom u udesu su zadobila teške tjelesne povrede i prevezeni su u pljevaljsku bolnicu dok je lice koje je upravljalo vozilom Golf III prošlo bez većih povreda, navodi taj portal.

Saobraćaj u Lovćenskoj ulici je zaustavljen.

Na licu mjesta su službenici policije koje vrše uviđaj i pripadnici Službe zaštite i spašavanja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.