Veselji: Srbiji malo da se uvede taksa i od 1.000 odsto
Kadri Veselji, foto: EPA

Veselji: Srbiji malo da se uvede taksa i od 1.000 odsto

Predsjednik kosovske Skupštine Kadri Veselji izjavio je da je taksa postigla svoj efekat i da ne bi trebalo da bude prepreka za odnose sa SAD.

"Taksa je postigla svoj efekat. U trenutku kada postane za unutrašnju potrošnju, i u trenutku kada postane prepreka za odnose sa SAD, postala je besmislena, iako je prema Srbiji malo da se uvede taksa i od 1.000 odsto" – rekao je Veselji, a prenio RTK 2.

Dodao je kako Kosovo ne može ići protiv prijatelja, prenosi Tanjug.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.