Državljanin Srbije povrijeđen u nezgodi na pruzi Podgorica - Kolašin
ilustracija

Državljanin Srbije povrijeđen u nezgodi na pruzi Podgorica - Kolašin

Državljanin Srbije, koji je radio na remontu pruge, povrijeđen je u nezgodi koja se danas dogodila na željezničkoj pruzi Podgorica-Kolašin, u mjestu Trebješica, saopšteno je iz policije.

Iz policije navode da je četrdesetsedmogodišnji Mile Sundek, koji je zadobio povrede opasne po život, zbrinut na Odjeljenju intenzivne njege Kliničkog centra Crne Gore.

Povrijeđeni radnik je radio na postrojenju.

"Drugostepena komisija će utvrditi što je radio na kontaktnoj mreži, jer mu to nije bilo u opisu posla. Utvrdiće i kako je došlo do nezgode, ali i činjenično stanje", rekao je Vijestima  Edin Hasanović direktor Sektora za elektrotehničke poslove.

Zbog ove nesreće, koja se dogodila oko 10 časova, u prekidu je bio željeznički saobraćaj, koji je uspostavljen oko 14 časova.

Preduzeće Željeznička infrastruktura Crne Gore saopštilo je da se nezgoda dogodila na elektro-vučnom postrojenju Trebješica tokom izvođenja radova, te da je povrijeđen radnik.

"Nakon eksplozije prekinuto je napajanje na dionici Bratonožići-Mojkovac. Ekipe za održavanje kontaktne mreže Željezničke infrastrukture odmah su izašle na mjesto događaja i pristupile otklanjanju smetnje", navodi se u saopštenju ovog preduzeća.

Blic/Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.