Novi Džudo savez će biti kuća svih crnogorskih džudo klubova i džudista
Foto:Ministarstvo sporta

Novi Džudo savez će biti kuća svih crnogorskih džudo klubova i džudista

Generalni direktor Direktorata za sport Miloš Lalević, primio je danas delegaciju novoosnovanog Džudo saveza Crne Gore na čelu sa predsjednikom, gospodinom Andrijom Čađenovićem.

Lalević je, na samom početku, poželio uspješan rad rukovodstvu novog Saveza uz poruku da se prema svim džudistima i džudo klubovima moraju odnositi bez diskriminacije te da razvoj džudo sporta i briga o džudistima zasnovani na sistemskom pristupu uz poštovanje međunarodnih standarda i domaćeg zakonodavstva treba da budu njihov prioritet, saopšteno je iz Ministarstva sporta.

Takođe, ovom prilikom je istakao da će Ministarstvo sporta i mladih, kao i do sada, uvijek biti podrška svim sportskim organizacijama koje poštujući Ustav i zakone ove države rade za dobrobit sporta i sportista.

Čađenović je, uz zahvalnost na prijemu i podršci Ministarstva sporta i mladih u rješavanju problema u džudo sportu, istakao da će novi Džudo savez biti kuća svih crnogorskih džudo klubova i džudista i ukazao da je upravo novi Zakon o sportu omogućio uspostavljanje demokratskih procedura, unapređenje rada i jednakost pri izboru upravljačkih struktura što će u finalnom doprinijeti kvalitetnijem radu, boljim rezultatima i novim medaljama naših sportista.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.