Savjet mladih DPS Prijestonice  pružio punu podršku Đukanoviću
Savjet mladih DPS Prijestonice

Savjet mladih DPS Prijestonice pružio punu podršku Đukanoviću

Savjet mladih Demokratske partije socijalista Prijestonice održao je 14. marta 2019. godine sjednicu Opštinskog odbora.

Na dnevnom redu su bile analiza trenutne političke situacije na lokalnom i državnom nivou, kao i plan i program aktivnosti Savjeta mladih za naredni period.

"Tokom sjednice, poseban osvrt dat je na aktuelne proteste, koji su ocijenjeni kao još jedan u nizu bezuspješnih pokušaja da se putem laži i obmana pokuša zavarati crnogorska javnost i ugrozi put konstantnog progresa koji je sebi zacrtala Demokratska partija socijalista, na čelu sa predsjednikom Milom Đukanovićem.

S tim u vezi, još jednom je data puna podrška politici Demokratske partije socijalista, kao i predsjedniku Crne Gore, gospodinu Milu Đukanoviću, uz ubjeđenje da će Crna Gora, na krilima dosadašnjih uspjeha, nastaviti svoj put ka evropskoj budućnosti i unaprjeđenju standarda života svojih građana", saopštio je Savjet mladih DPS Cetinje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.