Zatvorenik preminuo u Kliničkom centru
Foto: Ilustracija

Zatvorenik preminuo u Kliničkom centru

Zatvorenik D.B. koji je primljen na izdržavanju kazne zatvora dana 11. marta u organizacionoj jedinici Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija-Zatvor za kratke kazne, preminuo je danas u Urgentnom centru Kliničkog centra Crne Gore.

"Zatvorenik je po prijemu na izdržavanju kazne zatvora pregledan od strane zatvorskog ljekara, a 14.marta po registrovanju naglog pogoršanja zdravstvenog stanja kod imenovanog zatvorenika i ukazane ljekarske pomoći od strane medicinskog osoblja iz Sektora za zdravstvenu zaštitu, imenovani je bez odlaganja odveden u Klinički centar Crne Gore radi daljeg medicinskog tretmana", saopšteno je iz ZIKS-a.

O navedenom događaju, kako nam je rečeno iz ZIKS-a, obaviještena je Uprava policije koja je preduzela radnje i mjere iz svoje nadležnosti, a o smrti zatvorenika D. B., obaviještena je i porodica preminulog, kao i ostale nadležne institucije shodno zakonskoj obavezi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.