Kod 18-godišnjaka iz Andrijevice pronađena municija, noževi, vojni bajonet
Foto:Uprava policije

Kod 18-godišnjaka iz Andrijevice pronađena municija, noževi, vojni bajonet

Beranska policija podnijeće državnom tužiocu u ODT u Beranama krivičnu prijavu protiv L.V. (18) iz Andrijevice, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, policijski službenici CB Berane su, naime, u cilju pronalaska oružja, municije i i drugih nedozvoljenih sredstava u ilegalnom posjedu građana, sproveli aktivnosti u okviru kojih su, po prethodno pribavljenoj naredbi od strane nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres stana koji koristi L.V.  

Pretresom su pronađeni i oduzeti: 141 komad municije kal. 7,62 mm,57 patrona za lovačku pušku,4 lovačka noža,vojni bajonet sa metalnom futrolom, 36 kapisli za patrone lovačke municije,5 okvira za vatreno oružje i gas maska.Takođe je pronađena i oduzeta oprema za čuvanje, održavanje i ručno pravljenje municije - stoji u policijskom saopštenju.

O događaju je obaviješten tužilac koji je kvalifikovao krivično djelo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.