Osnovci u Beranama mjesecima zlostavljali drugaricu
OŠ „Radomir Mitrović“ u Beranama

Osnovci u Beranama mjesecima zlostavljali drugaricu

Zbog sumnje da su počinili više krivičnih djela u produženom trajanju, pripadnici Centra bezbjednosti su u četvrtak ujutru uhapsili četvoricu učenika OŠ „Radomir Mitrović“ u Beranama. Sumnja se da su oni zlostavljali svoju drugaricu (12), koju su i prisiljavali da im donosi i predaje novac.

Hapšenje je izvedeno po naredbi višeg državnog tužioca u Bijelom Polju, koji je po hitnom postupku preduzeo istražne radnje, kako bi se što prije razrešio slučaj koji je buknuo u srijedu, kada su učenici privedeni prvi put.

Šta se sve dešavalo između učenika, utvrdiće tužilac, a kako se saznaje djevojčica je bila i podvrgnuta ljekarskim pregledima na kojima je ustanovljeno da nema tragova silovanja, prenose Novosti.

Dječaci su, navodno, ucjenjivali djevojčicu video-snimkom nakon što joj je jedan od njih skinuo garderobu.

Pošto je prijavila zlostavljanje koje je, izgleda trajalo mjesecima, otac djevojčice je došao u školu i pokušao da „istjera pravdu“, ali je intervenisala policija i sve aktere privela, posle čega su dali izjave i pušteni kućama.

Iz škole za sada nema zvaničnog saopštenja, povodom događaja koji je uznemirio grad.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.