Policija identifikovala lica sa snimka,protiv jednog lica slijedi prekršajni postupak
Foto: Screenshot

Cetinje

Policija identifikovala lica sa snimka,protiv jednog lica slijedi prekršajni postupak

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su juče, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, došli do saznanja da je na Facebook stranici „Aleksa Bečić Demokrate“ objavljen snimak, kao i propratni tekst u kojem je navedeno da su aktivisti ove političke partije napadnuti u Cetinju.

Policijski službenici OB Cetinje su identifikovali lica koja se nalaze na snimku i uzeli izjave od više lica – aktera događaja i svjedoka, saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaje se da je o svemu upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju koji se izjasnio da u događaju nema elemenata bića krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, već da se u radnjama jednog aktera događaja, B.Nj. (57), stiču elementi prekršaja.

"Službenici OB Cetinje su stoga protiv B.Nj. Sudu za prekršaje Cetinje podnijeli zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, zbog počinjenih prekršaja iz člana 7 stav 2 i člana 10 stav 2 Zakona o javnom redu i miru", saopšteno je iz Uprave policije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.