Savjet mladih DPS Bar: Ka evropskom kvalitetu života građana na čelu sa Đukanovićem
Sa sastanka

Savjet mladih DPS Bar: Ka evropskom kvalitetu života građana na čelu sa Đukanovićem

Savjet mladih DPS-a Bar na sinoć održanom sastanku kojim je predsjedavao predsjednik Savjeta Božidar Janković, kojem su prisustvovali predsjednica Opštinskog odbora Branka Nikezić i predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević, pružio je punu podršku politici rukovodstva Partije na čelu sa Milom Đukanovićem, koja crnogorsko društvo vodi putem tradicionalnih vrijednosti ka dostizanju evropskog kvaliteta života svih njenih građana, saopšteno je iz ove partije.

Na sastanku je kako je saopšteno dat osvrt na odličan izborni rezultat koji je predsjednik Đukanović ostvario u Baru, dok je dominacija DPS-a potvrđena i na lokalnim izborima neposredno nakon predsjedničkih, kada je DPS osvojio najviše mandata.

"Razgovori su vođeni i o aktuelnim protestima koji se održavaju u Podgorici,kojima se od strane opozicionih partija i marionetske grupe predvodnika uz pomoć stranih centara moći, pokušava osporiti superiornost DPS-a ostvarena podrškom birača na izborima. Posljednjih dana se pokušavaju plasirati i neistine da protesti dobijaju podršku od strane studenske populacije", navodi se u saopštenju.

Savjet mladih DPS-a Bar smatra da grupa od dvadesetak kako kažu instruisanih studenata ni u kom slučaju ne može i ne smije biti predstavljeno kao većina, te da se ovim činom želi izmanipulisati studentska populacija za interese organizatora protesta. 

Tema sastanka bila je i izgradnja vrtića u Baru.

"Zajednički stav je da se lokacija za izgradnju ovog objekta treba iznaći u što skorijem roku, kako bi Bar dobio predškolsku ustanovu koja je neophodna građanima Bara. Članovi Savjeta mladih, na čelu sa predsjednicom Opštinskog odbora Brankom Nikezić, i odbornicima  iz redova Savjeta mladih, dali su punu podršku predsjedniku Opštine Bar Dušanu Raičeviću za realizaciju svih projekata koji su od značaja za razvoj grada, čija realizacija je u toku ili je planirana za period pred nama", saopšteno je.

Dodaju se i da mladi u Baru prepoznaju vrijednosti politike koju zastupa i sprovodi Demokratska partije socijalista, a u prilog tome govori činjenica da je članstvo Partije u stalnom porastu.

"Omladina DPS-a će u naredom periodu još jačim intenzitetom zastupati, zalagati se i sprovoditi ideje i politiku Partije, kako na državnom tako i na lokalnom nivou", zaključuje se u saopštenju OO DPS Bar.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.