Vuković: Demokratama ne pada na pamet ni da preuzimaju, ni da partijski boje proteste u Podgorici
Branko Vuković, foto: DCG

Reagovanje DCG-a na saopštenje Nikolića

Vuković: Demokratama ne pada na pamet ni da preuzimaju, ni da partijski boje proteste u Podgorici

Posljednji potezi DPS-a i njegovih institucija najbolji su pozivi na proteste, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Odbornik Demokrata u Skupštini Glavnog grada Branko Vuković je ocijenio da DPS tim saopštenjem pokušava bezuspješno da svađa opoziciju i organizatore protesta.

“Da DPS, šampion u obmanjivanju građana, i Nikolić kao puki potpisnik, ne govore istinu u svom saopštenju, svjedoči i činjenica koju smo više puta istakli, a ponovićemo je opet i sada, svako ko načini i jedan jedini potez kojim bi pokušao da preuzme proteste, partijski, nacionalno ili vjerski oboji ili stavi u funkciju ostvarenja bilo čijeg interesa osim interesa građana i na taj način ih kompromituje, radi direktno za DPS i Đukanovića lično, odnosno za službu”, istakao je Vuković.

Navodeći da Demokratama ne pada na pamet ni da preuzimaju, ni da partijski boje proteste u Podgorici.

“Nastavićemo da motivišemo i pomažemo da što veći broj nezadovoljnih građana Crne Gore, naših članova i simpatizera prisustvuje njima kao dio nezadovoljne većinske građanske Crne Gore, što vas očigledno najviše boli, a demokratski ćemo vas udarati baš tamo gdje ste najslabiji”, poručio je Vuković.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.