Smotra policije: Sela i gradovi pripadaju građanima, neće i ne mogu pripadati kriminalcima

Veljović poručuje

Smotra policije: Sela i gradovi pripadaju građanima, neće i ne mogu pripadati kriminalcima

Crnogorska sela, gradovi, trgovi i ulice pripadaju građanima, našoj djeci, roditeljima i penzionerima. One neće i ne mogu pripadati bezbjednosno interesantnim licima, kriminalnim strukturama i dilerima droge, poručio je direktor Uprave policije Veselin Veljović tokom smotre policijskih snaga.

Na Zlatici je danas održana Smotra uniformisane policije kojoj je prisustvovao uniformisani sastav Uprave policije, sa sredstvima i opremom koju koristi u radu

Smotru je otvorio i policijske službenice i službenike pozdravio direktor Uprave policije Veselin Veljović

"Prioritet je borba protiv organizovanih kriminalnih grupa sa akcentom na ilegalni promet narkotika. Takođe prioritet je i očuvanje opšte javne bezbjednosti i javnog reda i mira. Obaveza policije je da spriječi svaki oblik narušavanja sigurnosti i bezbjednosti građana i naše države", kazao je Veljović.

D1i418VWkAAgy2J

"Crnogorska sela, gradovi, trgovi i ulice pripadaju građanima, našoj djeci, roditeljima i penzionerima. Oni moraju osjetiti komfor takvog ambijenta.One neće i ne mogu pripadati bezbjednosno interesantnim licima, kriminalnim strukturama i dilerima droge", poručio je Veljović.

I u narednim periodu će na crnogorskim ulicama policija, kako je rekao, biti prisutna u optimalnom broju.

 



"Ne zbog tog što Crna Gora nije sigurna i bezbjedna država, već nasuprot, zbog osjećaja potrebe da policija efikasno djeluje prema licima iz kriminlanih struktura", poručio je direktor Uprave policije Veselin Veljović tokom smotre policijskih snaga.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.