Tifani Tramp uživa u Beogradu sa dečkom milionerom, posjetila hram Svetog Save (FOTO)
Foto: EPA

Obilazi znamenitosti grada

Tifani Tramp uživa u Beogradu sa dečkom milionerom, posjetila hram Svetog Save (FOTO)

Mlađa ćerka američkog predsjednika Donalda Trampa, Tifani Tramp (25), boravi u Beogradu sa dečkom milionerom Majklom Bulosom i prijateljima. Odsjela je u hotelu "Skver najn" i, navodno, u srpskoj prijestonici ostaje desetak dana.

Tifani, čija je majka američka glumica Marla Mejpls, Trampova druga supruga, u utorak je uživala u sunčanom danu, a fotografiju pored statue Karla Maldena ispred zgrade Jugoslovenske kinoteke, podjelila je sa svojih milion pratilaca na "Instagramu" uz komentar na srpskom jeziku - pozdrav iz Beograda.

17tifani2

Foto: Instagram/tiffanytrump

Ležerno obučena, sa kačketom na glavi, Tifani je šetala gradom sa društvom. Napravili su pauzu u jednom kafiću, pa nastavili šoping turom, a zatim i obilaskom znamenitosti. Posjetili su Muzej Nikole Tesle u Krunskoj ulici, a zatim i Hram Svetog Save na Vračaru.

Trampova ćerka je u ponedjeljak u jednoj kafani u Skadarliji uživala sa društvom u hrani i muzici, o čemu svjedoči snimak koji je odmah počeo da kruži društvenim mrežama. Raspoložena i nasmijana đuskala je u ritmu starogradskih pjesama.

Tifani je u Beograd došla, kako prenose mediji, zahvaljujući bliskom prijatelju, izvjesnom Srbinu koji živi u Americi, a koji je pričao da je provod u tom gradu bez premca. U pratnji Trampove ćerke stigli su i agenti Tajne službe SAD, koji, inače, obezbjeđuju i američkog predsjednika i članove njegove porodice, a čuvaju je i pripadnici elitne jedinice MUP Srbije.

17tifani1

Foto: Telegraf.rs

Plavokosa Tifani studira pravo i bavi se manekenstvom. Njen dečko Majkl, porijeklom Libanac, odrastao je u Nigeriji, a živi u Velikoj Britaniji. Iz bogate je porodice koja posjeduje dvije velike kompanije. Par se upoznao prošlog ljeta na Mikonosu u Grčkoj, u klubu američke glumice Lindzi Lohan.

U početku su pokušavali da sakriju vezu, a Tifani ju je ozvaničila objavljivanjem zajedničke fotografije početkom januara na "Instagramu". Čim se saznalo za njihovu ljubav, američki mediji su postavili pitanje kako se osjeća Tifani imajući u vidu da se zabavlja sa dečkom koji dolazi iz zemlje koju je njen otac nazvao "us***nom".

Bulos je već upoznao članove Tifanine porodice na proslavi Dana zahvalnosti. 

Izvor: Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.