Je li se  Knežević sam sjetio da nam saopšti kako finansira pojedine članove organizacionog odbora protesta?
Miloš Nikolić

Poslanik DPSa o konfuziji u redovima organizatora protesta

Je li se Knežević sam sjetio da nam saopšti kako finansira pojedine članove organizacionog odbora protesta?

Kako vrijeme protiče, na svjetlost dana, izlaze novi činjenice o konfuziji koja vlada među organizatorima protesta ali i niskim udarcima koji dolaze od strane opozicionih stranačkih prvaka, saopštio je Miloš Nikolić poslanik DPSa.

"Nerealnu ideju da se protestuje i dan i noć, odnosno da se skup pretvori u šatorsko naselje bez šatora, odbacio je organizacioni odbor, kako tvrde iz “bezbjednosnih” razloga. Ipak, zli jezici komentarišu, da je „bezbjednost“ izgovor pred javnošću, a da  je presudno uticala procjena da bi se protest na ovaj način raspao, pošto niko, pa ni sami organizatori, nisu spremni da sjede danonoćno na Trgu", navodi Nikolić.

Dio organizatora, kako kaže Nikolić, koji slove za bliske DF-u, ne slažu se sa promjenom strategije, insistiraju na radikalizaciji protesta i njihovo pretvaranje u cjelodnevne.

Ovaj sukob među organizatorima, kulminirao je, navodi Nikolić, zvaničnim zahtjevom jednog od njih upućenog policiji, da se protivno donijetoj odluci, odobri održavanje skupa koji bi trajao u kontinuitetu, a koji bi bio izmješten sa postojećeg mjesta.

"Dok krilo Demokratskog fronta pokušava da radikalizuje proteste, ni Aleksa Bečić ne  gubi vrijeme. Dugo je odbijao izlazak na ulicu i sada, kada se upustio u ovaj avanturistički poduhvat, smatra da je sve sem predvodničke uloge neuspjeh. Nezadovoljan posjećenošću paralenih protesta, koje on organizuje, posebno nikšićkog i danilovgradskog, Bečić pokušava da  u budućnosti  “otme”  podgoričke demonstracije i predstavi ih kao svoj  kapital u nekim daljim političkim trgovinama.", saopštio je Nikolić.

Kako dalje navodi, ostavljeni i od svih zaboravljeni Knežević, ponavlja i vrti u krug 10 praznih rečenica, vjerovatno osmišljenih od poznatog medijskog stratega na privremenom radu u Parlamentu, Neđeljka Rudovića.

"Ne znamo da li mu je PR savjetovao ili se sam dosjetio, da nam saopšti kako finansira pojedine članove organizacionog odbora protesta. Da li je tačno da neki od njih glume aktivne građane za Kneževićev novac, ili je ovakvom optužbom DK htio da namjerno kompromituje ove što ga se sad stide i zabranjuju mu da svojata proteste, saznaćemo uskoro", zaključuje poslanik DPSa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.