Hajdi Klum se udaje za 16 godina mlađeg mužičara
Klum i Kaulic

Upoznali se 2018. godine

Hajdi Klum se udaje za 16 godina mlađeg mužičara

Njemačka manekenka Hajdi Klum (45) udaje se za muzičara Toma Kaulica (29). Hajdi je majka četvoro djece i, kaže kako, njena djeca jedva čekaju njihovo vjenčanje jer vole budućeg očuha.

"Djeca vole Toma. Ne mogu dočekati vjenčanje. Biće veoma uključeni u ceremoniju", rekla je Hajdi u razgovoru za magazin "Closer". Poznati par se vjerio samo deset mjeseci od početka veze, a Hajdi objašnjava da je s njim potpuno drugačije.

"Upoznali smo se u februaru 2018. godine i, iskreno, udala bih se za njega već tog dana", rekla je manekenka i dodala:

"Iznenadila sam se kada me je zaprosio, ali nekako sam osjećala da će se to dogoditi jer smo odmah "kliknuli".

Njih dvoje su se upoznali na setu snimanja emisije "Germany's Next Top Model", a Hajdi je 16 godina starija od njega.

O vjenčanju nedavno je rekla:

"Mi smo dvoje Njemaca, biće vrlo organizovano i na vrijeme".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.