Sudar kod Jaza, povrijeđena tri maloljetnika
Foto:RTV Budva

Sudar kod Jaza, povrijeđena tri maloljetnika

U sudaru koji se dogodio na Žutoj gredi, na magistalnom putu Budva - Kotor, iznad Jaza, tri maloljetnika su zadobila lakše povrede.

Maloljetni A.T., koji je upravljao vozilom Golf 2 kretao se na relaciji Jaz - Budva središnjom kolovoznom trakom. Prilikom preticanja je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u lijevu stranu kombija njemačkih registarskih tablica.

Usled udara se odbio od kombi i udario u mikser, koji se kretao suprotnom kolovoznom trakom, piše RTV Budva.

U automobilu marke Golf 2, koji je izazvao udes nalazila su se tri lica od 19, 15 i 13 godina. Svi oni, osim maloljetnog A.T koji je upravljao vozilom, transportovani su vozilom hitne pomoći u bolnicu u Kotoru, gdje im je ukazana medicinska pomoć, navodi isti izvor.

Kako saznajemo iz Uprave policije povrede nisu opasne po život. 

Lica koja su upravljala kombijem i mikserom prošla su bez povreda.

Vozilo hitne pomoći je brzo stiglo na lice mjesta, tako da nije dolazilo do obustave saobraćaja.

Rtv Budva

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.