Anđelina Džoli se udaje za britanskog milijardera?
Anđelina Džoli

Anđelina Džoli se udaje za britanskog milijardera?

Anđelina Džoli u potpunosti je zaboravila na Bred Pita i spremna je za novi brak. Njen novi izabranik navodno je izvjesni britanski milijarder.

Kako piše tabloid Life&Style, glumica je već neko vrijeme u vezi sa biznismenom sa kojim planira vjenčanje u Francuskoj. Izvor tvrdi da Anđelina nije željela da se tako brzo uda ponovo, ali da je “potpuno odlijepila” za biznismenom.

“Anđelina će šokirati javnost kada bude svima saopštila da se ponovo udaje. Ona je ubijeđena da je ovo čovjek njenog života. To što je milijarder njoj ne znači ništa: on je obrazovan, studirao na Oksfordu i filantrop je,” otkriva izvor i naglašava da sa njim ima mnogo više zajedničkih stvari nego sa Bredom.

Sudbonosno “da” par će navodno izgovoriti u njenom domu, u kome se u tajnosti udala za Pita 2014. godine, od koga se još uvijek zvanično nije razvela.

Uprkos tome, tabloid tvrdi da će “srećni par” vrijeme provoditi na skrivenom imanju u Francuskoj, gdje imaju privatnost, a da će povremeno letjeti u London, gdje glumičin budući suprug ima kuću. “Vikende će provoditi sa njom, a svoj biznis može da vodi iz bilo kog kraja svijeta,” dodaje izvor.

Sa druge strane, sajt Gossip Cop tvrdi da u ovoj priči nema ni malo istine, te da glumica ne planira novi brak u skorije vrijeme.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.