Indijan Vels: Đoković poražen u trećem kolu od Filipa Kolšrajbera
Foto: Getty images

Indijan Vels: Đoković poražen u trećem kolu od Filipa Kolšrajbera

Veliko iznenađenje u Indijan Velsu, najbolji teniser svijeta Novak Đoković, poražen je u trećem kolu od Filipa Kolšrajbera, 4:6, 4:6.

U meču koji je dan ranije prekinut zbog kiše i nastavljen ove večeri, Đoković je bio neprepoznatljiv. Ništa mu nije uspjevalo, mnogo je griješio, a na drugoj strani imao je inspirisanog protivnika koji je odigrao jedan od svojih boljih mečeva u poslednjih nekoliko sezona,prenosi B92.

Djelovao je Đoković iscrpljeno, bez grama energije. Bio je to jedan od njegovih najslabijih mečeva u poslednjih godinu dana i kada se sve sabere, poraz je bio neminovan. 

Bio je to njihov deseti meč, četvrti u Indijan Velsu, posle tri pobjede Đokovića, konačno je slavio Njemac, koji ga je pobijedio ranije jedino još na Rolan Garosu 2009. godine. 

Tako će teniser iz Njemačke u osmini finala prvog mastersa sezone igrati protiv Gaela Monfisa, koji je bio ubjedljiv protiv Alberta Ramos-Vinjolasa sa 6:0, 6:3. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.