Ćerka jednog od najboljih boksera na svijetu izvršila samoubistvo
Foto: Getty Images

I ona se bavila boksom

Ćerka jednog od najboljih boksera na svijetu izvršila samoubistvo

Frida Foreman, bivša profesionalna bokserka i ćerka jednog od najboljih boksera svijeta u teškoj kategoriji Džordža Foremana, počinila je samoubistvo u 42. godini. Pronađena je u subotu u svojoj kući u Hjustonu, javlja CNN.

Portparol okruga Haris izjavio je da je Frida izvršila samoubistvo, dodajući da će se uzrok smrti znati posle obdukcije.

Frida Foreman je postala profesionalna bokserka 2000. godine. U svojoj karijeri ostvarila je pet pobjeda i jedan poraz. Nakon toga se posvetila porodici.

Džordž Foreman se na svom Tviter profilu oprostio od voljene ćerke.

"Prva nedjelja u 42 godine bez moje Fride. Sada je sa svojim Stvaraocem. Želio sam da budem sa njom još samo jedan dan, ok, samo još jednu godinu, još jedno 10 godina", napisao je  Foreman na Twitter-u.

Daddy I want to Box,”Get an Education first” I said, well she Brought The bacon home ( degree) 2 Kids 3 Grands (Husband) First Sunday in 42 years without my Freeda. She’s With her maker now.10 kids forever. Just 1 more day I wanted okay 1 more year aw I more decade pic.twitter.com/q6mMSBxWqE

— George Foreman (@GeorgeForeman) 11. март 2019.

Džordž Foreman bio je prvak u boksu u teškoj kategoriji 1970-ih i 1990-ih.

Pored Fride, Foreman ima još šest ćerki.

Izvor: B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.