Tivat: U petak turnir u basketu, takmičenje u šutiranju trojki,  izazov u vještinama

Tivat: U petak turnir u basketu, takmičenje u šutiranju trojki, izazov u vještinama

Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja Opštine Tivat, u petak, 15. marta u podne organizuje turnir u basketu pod nazivom „Basket u parku“.

Pravo učešća imaju učenici VIII i IX razreda osnovne škole kao i svih razreda srednje škole.

Pored basketa 3x3, za članove prijavljenih ekipa biće organizovano i takmičenje u šutiranju trojki kao i izazov u vještinama / skills challenge/.

poster1

Ekipe se mogu prijaviti najkasnije do četvrtka, 14. marta do 12:00 časova na mejl adrese: [email protected] i [email protected]

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.