Vratili avion na aerodrom zbog majke koja je zaboravila bebu u čekaonici
ilustracija

Vratili avion na aerodrom zbog majke koja je zaboravila bebu u čekaonici

Avion kompanije iz Saudijske Arabije bio je prisiljen da se okrene i vrati nazad na aerodrom ubrzo po poletanju za Kuala Lumpur jer je jedna putnica shvatila da je ostavila bebu u čekaonici.

Lokalni mediji objavili su i audio snimak na kojem se jasno čuje glas pilota koji traži od kontrole letjenja dozvolu za povratak na aerodrom u Džedi.

„Neka Bog bude s nama. Možemo li da se vratitimo ili šta dalje da radimo? Putnica je zaboravila svoju bebu u čekaonici“, čuje se glas pilota na snimku koji je objavljen na Jutjubu i koji je ubrzo imao preko 50.000 pregleda.

Kada je kontrolor leta upitao pilota za potvrdu izgovorenih riječi, on mu je odgovorio da je putnica ostavila svoju bebu u terminalu i da odbija da nastaviti putovanje.

Operater im je na kraju dao dozvolu da se vrate na međunarodni aerodrom „Kralj Abdul Aziz“.

Putnici koji je trebalo da lete iz Džede u Kuala Lumpur uskoro su se javili na društvenim mrežama sa svojim viđenjem ovog neobičnog događaja. Kako prenosi San, jedni su pohvalili reakciju pilota, dok su drugi ušli u žustru raspravu s neodgovornom majkom.

Kliks

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.