Salah: Žrtvovao bih Ligu šampiona za osvajanje titule šampiona Engelske
Mohamed Salah

Salah: Žrtvovao bih Ligu šampiona za osvajanje titule šampiona Engelske

Najbolji fudbaler Liverpula Mohamed Salah izjavio je da bi žrtvovao Ligu šampiona za osvajanje titule šampiona Engelske na koju "crveni" čekaju 29 godina.

Liverpul nikada nije završio na prvoj poziciji od osnivanja Premijer lige, a ove sezone je u većem djelu bio na čelu, da bi ga Mančester Siti prestigao pretprošlog vikenda,

"Iskreno, Liga šampiona je najprestižnije takmičenje. Ipak, san cijelog grada i kluba je da osvoji Premijer ligu. Spreman sam da žrtvujem moj san, ali bih volio da ostvarimo oba cilja", rekao je Salah pred revanš osmine finala protiv Bajerna u Minhenu,prenosi B92.

Egipatski napadač vjeruje da će Siti da kiksne i da će se Liverpul vratiti na prvo mjesto engleskog prvenstva. 

"Takmičenje je jako teško, i Siti i mi imamo težak raspored do kraja. Sve što treba da uradimo je da pobijedimo sve utakmice i nadamo se da će oni posustati u jednoj. Mirna mi je glava bez obzira na veliki pritisak, jakog sam mentaliteta", zaključio je Salah. 

Utakmica izmedju Bajerna i Liverpula na Alijanc areni igra se u srijedu od 21 čas, nakon što na Enfildu nije bilo golova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.