Zaljubio se u Beograđanku: Džoni Dep napustio Srbiju, nastavlja snimanje u Crnoj Gori
Džoni Dep

Zaljubio se u Beograđanku: Džoni Dep napustio Srbiju, nastavlja snimanje u Crnoj Gori

Američki glumac Džoni Dep napustio je Srbiju, gdje je snimao scene za njegov novi film "Minamata". On će naredne dvije nedjelje provesti u Crnog Gori.

Pored toga što su mediji pisali o tome da se Dep sjajno provodi u srpskoj prijestonici, sada se spekuliše i da se zaljubio.

Naime, kako saznaje "Blic", Džoni Dep se, tokom boravka u Beogradu, zagledao u prelijepu plavokosu Beograđanku zaposlenu u restoranu na posljednjem spratu hotela u kojem je smješten već mjesec i po.

Izvor "Blica" iz hotela otkriva da glumac otvoreno pokazuje simpatije prema toj djevojci. Restoran se nalazi kod penthausa koji Dep koristi, a ima dva dijela. Kada Džoni Dep jede ili pije piće u VIP dijelu, tu je pristup dozvoljen samo najužem krugu saradnika i posluge, kao i njegovim gostima, uz stalni nadzor obezbjeđenja.

"Džoni je vidio našu koleginicu i dopala mu se. Stalno traži razlog da sa njom porazgovara. Ona je prilično stidljiva i koliko joj imponuje njegova pažnja, toliko joj je i neprijatno jer zna da Dep uskoro odlazi iz Beograda i to smatra samo njegovom trenutnom opsesijom", kaže izvor "Blica" iz hotela.

U razgovoru sa hostesom, Džoni Dep je saznao da ona odlično govori italijanski jezik i odmah je našao razlog za komunikaciju za njom.

"Depa navodno već dugo zanima italijanski, tako je rekao našoj koleginici. Odmah je pitao da ga uči italijanski, a ona se smješkala. Brzo joj je tražio i broj telefona", otkriva radnik hotela.

Holivudski glumac u pauzama snimanja u Beogradu komunicira sa hostesom putem SMS poruka, a javi joj i kada se bliži kraj radnog dana.

"Prije neki dan joj je poslao poruku: 'Završio sam snimanje, dolazim u hotel'. To njihovo dopisivanje je simpatično, ali djevojka, osim komunikacije sa Depom, nema i ne želi dublji kontakt, iako joj je on više puta pokazao da bi volio da bude prisniji sa njom", kaže izvor Blica i dodaje da je Dep preko bliskih saradnika upoznao više lijepih djevojaka, ali da ga je hostesa najviše zainteresovala.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.